2019.12.03 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| dBalears: Tres grans alertes i no reaccionem.

Comentaris: Quetglas i Salom; Continguts: Inacció; diari dBalears, 2019.12.05, opinió, Quetglas i Salom: Tres grans alertes i no reaccianem; Palma supera el límit de partícules contaminants establert per l’OMS; La policia de Palma explica la normativa dels VMP a les grans superfícies; Compte enrere per al tancament parcial de la central tèrmica de Es Murterar; Delhi, aire irrespirable per a pobres; Palma tendrà 16 autobusos nous abans que acabi 2019; Per quan canviar hàbits en mobilitat?; “Gràcies per aturar, ets el primer ciclista que m’ha deixat passar”; Hem d’exigir als poders públics un transport públic digne, efectiu, capaç i que no acabi a les 10 de la nit, perquè si no, no pot substituir al cotxe privat!Ir a descargar

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
WhatsApp chat