NOTICIAS

2020.2.4 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| Antonio Turiel, investigador CSIC: “Ens estafen amb el dièsel, l’excusa és que contamina però la veritat és que s’acaba”.

L’OCU alerta que Palma supera els nivells de contaminació recomenats per l’OMS:
“En tots els casos les mesures haurien de contemplar la restricció de l’accés i l’aparcament als vehicles més contaminants, accions de reforç del transport públic i de rebaixa en el cost, així com la reducció de la velocitat a la ciutat”.

Leer más2020.2.4 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| Antonio Turiel, investigador CSIC: “Ens estafen amb el dièsel, l’excusa és que contamina però la veritat és que s’acaba”.

2020.1.28 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| Extinction Rebellion: “El sector de l’automòbil diu una gran quantitat de mentides”.

Margalida Rosselló, portaveu de la Plataforma Volem Via Verda (Alaró): “Resulta irònic que l’executiu Balear aprovi la llei de canvi climàtic però es negui a dur a terme els projectes que tenen com a objectiu reduir la contaminació”.

Leer más2020.1.28 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| Extinction Rebellion: “El sector de l’automòbil diu una gran quantitat de mentides”.

SANT ANTONI I EL DIMONI 2.0

-Cartes de seguidors- Victòria, a 27 de gener de 2020, Manacor. Ens trobàrem en madò Bel a la vigília de Sant Antoni i vam tenir ocasió per conèixer més detalls d'aquesta festa. Ella anava amb uns caminadors per tenir més seguretat en sortir pel barri. Ens va explicar que alguns dies es troba amb massa...

Leer másSANT ANTONI I EL DIMONI 2.0

6ª Marxa Volem Via Verda!! Situació i objectius. Alaró 26/1/2020 a la ràdio.

Bon dia activistes, el proper dissabte dia 18 a les 17h Ona Mediterrània emetrà el programa de mobilitat sostenible amb l'intervenció de Leo, Lola i Paz, de la plataforma VOLEM VIA VERDA!!!! on parlam de la situació actual de la Via Verda d'Alaró i, com sempre, de l'actualitat de la mobilitat a les Illes Balears.De tota manera,...

Leer más6ª Marxa Volem Via Verda!! Situació i objectius. Alaró 26/1/2020 a la ràdio.

dBalears 11/1/2020 Pròxim Tancament de L’autopista de av. del Torrent a Manacor

El darrer comunicat de la U.M.U.S.F. (Universitat de Mobilitat, Urbana i Sostenible de Fartàritx) informa que s'acabaran els excessos de velocitat a l'autopista de l'avinguda del Torrent, autopista que va ésser construïda a damunt l'antic torrent, té una distància de (600 metres) i una amplada de (14 metres), un 72% dedicat als cotxes i un...

Leer másdBalears 11/1/2020 Pròxim Tancament de L’autopista de av. del Torrent a Manacor

dBalears 19/12/2019| LA IDENTITAT PERDUDA DELS VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP)

La sensació d'anar amb vehicle de mobilitat personal (VMP) és d'alliberament. Avances pel carrer un pam més amunt i quatre vegades més ràpid que si vas caminant, però igualment sense res que t'envolti. I si passes per una benzinera, pots continuar la teva marxa amb la targeta intacta! Però hi ha una altra qüestió que...

Leer másdBalears 19/12/2019| LA IDENTITAT PERDUDA DELS VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP)
X
WhatsApp chat