2 oct 2021, 3 nous trams carril bici a Palma

2/10/2021. Francesc Dalmau, regidor de mobilitat de Palma, anuncia a fibwi4-televisió 3 IMPORTANTS NOUS TRAMS DE CARRIL BICI A PALMA:

  • Camí de Can Bogueta: Aeroport – Platja de Palma
  • Son Espases – Son Pax (molt aprop del polígon de Son Castelló)
  • Camí Salard – Camí Vell de Sineu
Habilitar el camí de Can Bogueta és una vella reivindicació de Biciutat de Mallorca i Ebici Diaria, perquè increïblement sortir i entrar al Aeroport caminant o en bicicleta és encara actualment, any 2021, molt i molt complicat i perillós:

– El Camí de Son Fangós, que pel seu vessant est comunica l’Aeroport amb el Camí de Can Bogueta, és utilitzat per entrar i sortir cotxes de lloguer fins al polígon Son Oms i moltes vegades els empleats d’aquestes companyies no respecten la velocitat de 40km/h de la via i tot fa pensar que no hi ha control policial suficient!!
– El Camí de Son Fangós oest, cap al Coll den Rebassa (Fun Mallorca), no té les condicions necessàries per manca d’il·luminació, manca de voravia, ni tan sols voral!!
– El Camí de Can Bogueta, que existeix, no està enlloc indicat i roman en un estat gairebé impracticable!!

Podeu veure el vídeo EN BICI ELÉCTRICA PLAÇA ESPANYA -AEROPORT aquí.

Aquest és el text del vídeo realitzat a 2015 on podeu passar pel camí de Can Bogueta virtualment:

“El Camí de Ca’n Bogueta és la continuació del Carrer Vaixell de Ca’n Pastilla (Platja de Palma). Passat un pont de vianants-ciclistes seguirem per una via de servei paral·lela a l’Autovia de Llevant anomenada “Son Fangós”, aquesta última amb velocitat màxima permesa de 40km/h, per a tots els vehicles. Atenció als cotxes perquè de vegades van massa depressa!!. Aproximadament són 3km per “Itinerari No Bici”, poc transitat, que ens conduiran directament a Son Sant Joan, Aeroport de Palma de Mallorca. A la part oest de la terminal d’entrades, enfront de “La Cantina de l’Aeroport” (antiga terminal), podrem aparcar a un Aparcament per a Bicicletes!!”

111990cookie-checkAnuncien 3 importants nous trams carril bici a Palma

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *