2019.11.26 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| J. Sadik-Khan: “Els cotxes no compren, la gent sí.”

Comentaris: Quetglas i Salom.

Continguts:Quan el turisme matà el tren” (Ara Balears); Vianants en Lluita: “No tolerarem que l’administració pública faci veure que té moltes polítiques de mobilitat sostenible a costa d’invaïr el escàs territori dedicat a la mobilitat peatonal”; Proposició No de Llei Targeta T-Verda per emprar gratuïtament durant 3 anys bus interurbà, tren i metro del Consell; Associació de Veïns Santa Pagesa: “Nova càmara al Èix Cívic de Blanquerna que permetrà perseguir el 100% dels pasos no autoritzats”; Un estudi vincula las nanopartícules de contaminació de l’aire amb el càncer cerebral; Balears suspens veto als cotxes de benzina i diésel; Vianants en lluita demana a Cort que no faci itinerari bici sobre voravia, a costa del espai del vianant, sinó sobre calçada; Janette Sadik-Khan comissionada de transport a l’Ajuntament de Nova York entre 2007 i 2013: “A NY obrirem carrils bici i les vendes de les botigues van pujar gairebé un 50%. Els cotxes no compren, la gent sí”.

Anunci: El cotxe elèctric ho canviarà tot i no canviarà res.

Programa emès dimarts dia 26 de novembre de 2019 a les 19h a ONA MEDITERRÀNIA 88.8FM , Mallorca:

Ir a descargar

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
WhatsApp chat